Pages

sHyg MeReKa

Friday, December 30, 2011

Getting started in preparing for the DAY!

Salam..
Next year adalah final year aku utk degree.
xsabar nk finishing school. yess!
byk plan aku utk next year yg akn menjelma beberapa ari je ag.
salah satunye adalah saving money utk prepare mcm-mcm hal.
mcm-mcm hal tu merujuk kepada DAY (sila rujuk tajuk post ini). haha!
harap-harap ape yg aku and partner aku plan ni menjadi la.
aku cume merancang. ALLAH yang tentukan sama ada jadi atau x.
shockly, (ade x word shockly? i'm not good in english). mungkin bole guna suprisingly kot.
oke. suprisingly, his mom yg da sebok-sebok prepare utk sume tu. 
his mom said to my partner "jgn bagitau die mak da siap-siap sume ni. nanti die gelabah".
tapi partner aku tu xbole simpan rahsia. he told to me what his mom told to him. haha! 
awk mmg lucu la encik partner.
bile da tau mak die da start, aku pown nk start gak la kan.
so, we got the ring, we got the kain ela. other things will be prepare soon.
i don't know np aku gelabah sgt utk maju satu langkah lagi dgn die. 
mungkin sbb xnk bercinta lama sgt kot. xbagus kn..
4 thun da cukup lama utk kami mengenali hati masing-masing.
pray for us.

i said "BBY shygkn P mcm kutu-kutu Joel (my rabbit), yg xterkira banyaknye.
he replied "P shygkn BBY mcm bulu ketiak P. shyg yg xpernah hilang. cukur je tumbuh. cukur je tumbuh"
(seriously, xromantik langsung)

2 comments:

Ain Dzaya said...

selamat tahun baru...
teehee..first time dtg sini..
yieehee!

GadisARMY said...

happy new year dear! thnx singgah :)

SuGaR oF mY LiFe!

Daisypath Anniversary tickers