Pages

sHyg MeReKa

Tuesday, April 6, 2010

AdUhAi POMPUAN!!


Dgr la 1 dunia! Eh sblm aku t’pekik t’lolong, assalamualaikum dlu la.

S’sungguhnye la kn pompuan, aku t’sgt la pns ngan ko ye s’sdh sekian lme aku pndm. Suda xt’thn lg amarahku!

Phm la wahai pompuan! Kje aku, kje aku sje oke! Kje kau kje kau sje. Ni x! ko gne prinsip ‘kje aku, kje ko gak’ kt aku kn? Amboi2 pompuan ni. Ko ingt ko 2 pakwe aku? bosh aku?
HEBAT R!!

blaja pndi2 otak UNFUNCTIONAL. Short celah mne pown aku xtaw la ko ni. Plez la wakeup pompuan! Kte ni sme pgkt. Aku rndh ko pown rndh. Ade phm?

Aku ad kje aku gk. Maybe sumtimes aku ble tlg kje ko tp ape kes aku kne wt kje ko pdhal ko dok b’sng lenang?? Ko ingt ko dlm pantang? Pas2 bosh ingt ko yg wt sume kje pdhal kje yg perfect 2 aku yg wat kayh! HEBAT R KO RASE? Ko bngge r bosh shyg ko?

Kalo ALLAH tu nk 2njuk, sekelip mate je r weyh. Aku xnk crik gado ngan ko. Cme xtaw nk lpas cmne. Arap ko bace la blog aku ni ye wahai pompuan. Aku xnk mention nme ko. Aku bkn la jht mne smpi nk malukn ko. Kalo da bace jgn pura2 suci plak dari dosa ngan aku ye.

BERUBAH lah ye. Skit mse je ag kn kte b’juang b’sme. Smoga ko xm’nyusahkn aku ag n smoga ko b’jye final sem ni.


thnx to aimi n sue ye kerana memberi sokongan moral. terharu!.
oke 1 more thing, AKU HNY LAYAK DIBULI OLEH MOHD FIQRIE. SEKIAN. 



Yang benar
GadisARMY yg t’sentap

8 comments:

Anonymous said...

wah2....
huhuu
name kawe msk jgk
hahah
terharuny
pompuan tuh mmg
aku rs nymph tgk die wey
-sakit ati....sakit sekali
melihat engkau membuli kawanku...-(lgu spring)
dala ckp nk ulang2 jew
pns tlinge nih dgr wey
cte sedap xpe
ni
adoi
cte ank sedare aku lagi sedap wlupon xpndi ckp sgt
hhahah

GadisFIQ said...

haha,, bongek la ko,,
aku pown mls la nk dgr da omelan dye,,
kdg2 smpi aku pk whut a wonderful day kalo dye bisu shari ngan aku! waa! hebat r!

nyway pown thnx ye gendut!

.:a m i e:. said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hahahaha..
ak nak gelak..

Anonymous said...

wey makcik
aku rs aku tau la spe pompuan tuh..
die sllu ngn ko kn???
klu xsilap aku die sme bos ngn ko kn????
ala yg duk sblh ko tuh...
n her name start with vocal letter 'i'
isn it????
rs2 aku
sorg jew org yg strt ngn huruf "i" tuh
die studnt prac...
tol x makcik??

yg benar,
saya..

*tok mengigtkan pompuan tersebut.
supaya sedar..
jgn menyusahkan org len..
kerja ko tuh..
wat jewla
no need to give to others
sume org sme..
wlupon aku ni prac tmpt len..
tp aku benci ngn org tersebut...
every1 need to remember that dun give an order to other people when the job is urs.
sekian

enix kix said...

ak rase statement last ko 2 kne tmbh sket,,
"ak juga layak dibuli oleh enix kix",,hahaha

ita* said...

ish2 rizz. report ahh kat boss ko. bengong punya pempuan. suke2 je nak buli kawan aku ni! kurag ajar tol. ko sabo jela banyak2 ok! 2la, sape la srh ko baik sgt dgn org ni haa.

GadisFIQ said...

anonymous: komen anda sgguh mendalam ye,, haha,, berkesan gak la blog aku ni kn,, alhmdulillah,,

chuk: eh ko mne lyak! kne g audition lu la!

ita: oke2 pasni aku bek ngan kucing n binatang2 hutan je cmni,, haha

SuGaR oF mY LiFe!

Daisypath Anniversary tickers