Pages

sHyg MeReKa

Sunday, August 2, 2009

Rindu yg LAME, mau yg BARU

30 july 2009
Aku merasekn arini ari yg pling mls skali,, mls mandi, mls nk kmas blik n mls sgt2 nk kua ke ‘sumwhere’,, da r ‘sumwhere’ tu tmpt yg quite important r,, da r bgn lmbt, jmat plak 2, huh!! Of coz la jmat 2 slalu be a hot day ryte? Aku dgn bggenyew wake up from sleep at 1:30!! Hewitt!! Kalo r tmpt 2 ttop ble aku smpi sne,, hancus r hrpan aku!! But then, aku pown kuat kn r smgt yg smmgnyew aku xpnh ade,, u know whut spirit is dat?? SEMANGAT MANDI!! YES!! I’ve never had dat spirit oke!! [plez dun laugh oke guys]. Then aku pown amek r towel ceklat aku n ta8 a bath,, after I’ve done my bath, I saw sumthin weird babe!! At ITA’s room!! She still with her note book ‘ON9ning’!! [ad kew ayt on9ning?] haha!! Bantai r!! yg si sherry da g mandi but ita still dating with her precious note book. But then I kept thinking,,,”yg ita ni xnk ikowt ke,,? Asl dye xmand ag huh?” Aku nk tny dye asl xg mand ag tp tkowt dye rs aku gelabah plak, haha!! Then aku pown TERJAH blik dye pura2 nk tgk dye on9,, hehe [sibuk je aku ni kn]. I dun know how to start my words to told him to mandi,, aku kn penakowt sket,, aku pown diam je r,, suddenly ita asked me whether sherry da mndi lom. Then aku pown jwb r SUDAH. Aku tgk mke ita cm t’agak2 jew,, aku tgk cm kucin silap mak pown ade,, pas2 ita tny aku

“rizz, aku nk ikowt kowg xpe x?”

hah!! YESYES!! Aku da taw np ita xmand ag,, dye ingt ktowg xajak dye g padahal laz nyte aku,sherry n ita plan nk g tgk wyg sme,, kihkihkih!! Aku da klaka jew ngan ita,, ktowg had sum MISCOMMUNICATION la plak,,

[MIZ ITA,OF COZ LA KTOWG NK G NGAN KO SKALI. XKN LA NK TGL KO PADEHAL NK G TGK WYG BER3. KALO KO XG, SP NK JD ITA]

haha!! Sumpah aku geli hati ngan ita time 2,, then ita pown cpt2 r g mandi. Ktowg siap2 n grak kowl 2:30. tgu bus pny la lme babe. Bengang katak pown ade time 2. huh!! Pas2 bus lalu tp xnk benti. Baek xyh bukak bisnes drebar bus. FUCK METRO SUME!! Ble bus smpi, FULL pula! Aku arap sgt smpt la smpi tmpt yg aku nk sgt g tuh,, kowl 3:30 smpi gak weyh. Nk taw smpi mne? MAJU JUNCTION jew.. haha!! Cm nk g umah mak mertua jew kn gelabahnyew,, ktowg pown twos r goin to our main destination goin up to 6th floor. TING! Da smpi

PEJABAT PENDAFTARAN NEGARA!!

Actually aku nk wt ic bru la weyh. [kowg jgn ckp aku glabah oke!! ic mmg pntg ryte!] after all procedures done, g r snap pix. Aku pown start r gewdix nk btolkn tudung. Hah!! Pas2 kak camera 2 pown pggl la aku,, aku pown g la ke dye nk identified thumb print. NOT MATCH la dik. Waa!! Asl not match plak!! Rpenyew yg dye pgl BKN NAME AKU!! MALU2!! Haha. Cover la weyh. Xkn nk bia diri malu bgtu shje kn. Pas2 bru r btol dye pgl name aku. Aku pown dgn bggenyew tny kt akak camera 2

“kak, ble SENYUM x?”

hehe. Xmalu kn aku ni. Dye ckp ble aku ape ag snym r smanisnyew!! Pas siap sume aku pown dpt r temporary ic,, bsar gabak!! Hish!! Cmne nk g mne2 ngn ic gajah cmtuh!! REDHA je la aslkn aku xkne ejek ble owg tgk mke aku kt ic lme aku ag,, so nk jdkn conclusion,

TO STAFF PEJABAT PENDAFTARAN NEGARA MAJU JUNCTION, TAHNIAH ATAS LAYANAN MESRA ANDA OKE!!

Tp aku wndu ic LAME aku wpown da wt yg BARU. nyway to ITA, I LOVE U LAH!! ari2 menjadi CERIA bersamamu oke!!

ni r ic aku yg lme,,haha!!

ic gajah oke! nmpk x aku snym?

3 comments:

akilaishya said...

kahkahkah......
yg penting aku nk ikowt ko g wat ic baru aku t....
buleh kan.....
hurm...aku suke ble ko ad smngt nk mndy....sbb xd lah aku trseksa ngn bau ko ag...hahahahahahaaaa.....(juz kiddin)

ita a.k.a enn said...

hahaha aku sokong ngan statement ko ain.
aku selama ni pendam je sebab nak jage ati rizz je.
hahahha sorry rizz.

rizz klako la ko cite pasal ita tu. ngekngok je die kan.hahaha.

aku sayang kamu jugak rizz! ilebiutustreesfosfais lah!

GadisFIQ said...

jaat kowg kutok aku!

SuGaR oF mY LiFe!

Daisypath Anniversary tickers