Pages

sHyg MeReKa

Friday, August 14, 2009

HADIAH ANNIVERSARY KU!!

Sedang aku leka doin sumthin, my phone got new message. It was from my sist. Aku ingt dye nk gtaw yg dye wndu aku. But m totally wrong oke!! I got a bad news! She told dat our KANCIL kne saman. Waa!! The first thing dat came into my mind is “aku nk byr gne ape nieyh!!” bodo pny speed trap la! Adoi2.. then I asked my sist bp kne byr? N she said RM300. celaka la aku merasekan time tuh. Aku tersangat la bengang terhadap kejadian yg baru sahaje menghempap kepale aku. Aku xpuas ati ag then aku tny kt sist aku when it happened, at where our kancil caught at the speed trap? She answered “30MAY2009 at klang utara”. 30 MAY was my anniversary with fiq n I got caught at the speed trap!! DAMN FUCK! On my anniversary aku kje la JPJ BABI!! Tmpt kje aku kt BUKIT RAJA bkn kat KLANG UTARA! Impossible la aku nk lalu klang utara JPJ BODO! Sakitnyew ati aku! 30MAY2009 ari sabtu n of coz la aku kje. Xcye tny huNn!! Kn HuNn?! Kte kje kn?! Impossible gak McD nk bg cuti ari sabtu. Mmg aku xhala ke klang utara la time 2 JPJ SIAL!! Ko phm x?? YES!! I admitted aku mmg speed kalo bwk kete n I dun even care kalo kowg nk saman aku kt tmpt yg aku mmg pg pd tarikh yg btol oke! Aku macho la! Kalo aku slh aku ngaku la babe! Tp diz time aku xslh oke!

YOU KNOW WHAT JPJ!! I DUN FEEL LIKE I WILL PAY DAT FAKE SAMAN OKE!!

You all guys, laugh at me bcoz I got such wonderFOOL present for my ANNIVERSARY!!

5 comments:

akilaishya said...

jgn bayo riz!!!!
kalo dye suh naik court...ko naik jew..
polis skunk memandai jew lebey!!!
alaa...kite kan blaja law...pew nk tkowt...kite ley saman polis laa...

sHayE said...

ish3..terok prangai jpj zaman skang..
desperate sgt nk dwet,cm2la jdnye..
tp myb dye spot awk mse otw nk g jj la..eh,tp lalu ke kU??sy pn xsure..
rm300 byk 2babe..mne nk crk dwet oii..
klw xbyr bole ke?

GadisFIQ said...

xtawu la,, acik swoh byr sbb kete dye,, haha!

AyiE tHe Ev|L Pr|nCe said...

hahahahahaha......gilo2.....polis skang nie cam bangang je....xpyh nak byr 1sen pon kat dowang 2......POLIS IS SIAL !!! N SIAL IS POLIS !!! hahahahahaha

GadisFIQ said...

itu la yg aku tbe nk sokong ko ni,, yesh!

SuGaR oF mY LiFe!

Daisypath Anniversary tickers