Pages

sHyg MeReKa

Friday, July 22, 2011

Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya...


hepp haiyakk!
haaa.. cik lulu ajak bersegmen dihujung minggu! 
jom la join.. kowg bkn wt pe pown kt umah tu ye tak..
da jom jom join!! tombok header kalo mau join ea!
nyway, aku mmg suke blog lulu ni! sgt besh paling besh!

errkk.. psstt.. nk bisik sket la.. muka lulu mcm lisa surihani kn? kn? aku sowg je prasan ke kowg pown da lame prasan gak? ke btol lulu ni lisa surihani? GULP!

14 comments:

Gen2Merah said...

Gen2Merah selamat mendarat di sini setelah berlepas dari blog cik Lulu..

wahhh, iye ke cik Lulu tu macam Lisa surihani?? eh eh iya lah kan.. saya pun baru perasan laa... wah bestnya kalau lulu tu Lisa surihani.. patut pun dia salu rahsiakan identiti dia kan... ngee~

yeahhh, dapat lagi satu rahsia.. tima kasih ya dedahkan dan kongsikan gosip ini.. ekeke

Salam ukhuwah salam kunjung mengunjung dan salam perkenalan ya.. (",)

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan, Kancil 8349 datang untuk menerjah...kalau sudi...singgah2lah ke blog saya...

c genk bah ne said...

Genk menerjah sini
Meramaikan follower anda lagi hehehe
Salam perkenalan dari genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/senarai-peserta-segmen-lulu-caldina.html

POP said...

PoP singgah sini dari segmen Cik Lulu :)

Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya...


Jom join segmen ke2 Cik POP , nak kumpul blogger2 nie..ehehhe...

Segmen Pencarian Blogger 1Malaysia

Famili Ceria said...

terjah sini dari segmen Lulu Caldina..

Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-lulu-caldina-terjah-blog-saya.html

NurFahz said...

terjah sini dari segmen lulu caldina..jom terjah saye gak :)

"Aku"....Nurul Azren said...

Hepy sunday and blogging.. cik reen datang melawat dr segmen blog lulu..
sudi2 melawat dan follow cik reen... love yaa...

hira said...

singgah sini dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :)

bombay said...

dtg bw sini..;)

yeke mcm lisa surihani?hehe

Athira Husna said...

hye! dtg sini bwk something utk awk..
>> http://tirana91.blogspot.com/2011/07/
redah-je-la-dik-oiii.html

LUNA LANUN said...

baru hari ni berkesempatan untuk blog joging dan follow para peserta Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya....

LATEST ENTRIES
1. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

asiah_Li said...

salam perknalan...terbang dri segmen lulu caldina...hehehe...sudi2 singgah sye wee~

anitadiana said...

jenguk & follow dr segmen lulu caldina

Aina said...

selamat menyambut ramadhan yer.datang melawat dari segmen lulu caldina:)

SuGaR oF mY LiFe!

Daisypath Anniversary tickers