Pages

sHyg MeReKa

Friday, March 4, 2011

susahnya

salam blogger!
setelah penat memerah otak utk wt esaimen IBM530 iaitu esaimen international business yang di "carrie" oleh dak office management. sangat lelah oke. give up pown ade gak. 3 mlm da pulun esaimen ni. tp xsiap-siap gak. stress gile! aku ucapkan tahniah dan terima kasih la kt dak yg pujuk madam IBM utk submit esaimen lmbt. THNX uolls! 

susahnye tu ekceli bukan utk esaimen aku tu haa.. sbnrnye utk BLOG. susah. sangat susah utk naik kt dunia blog ni. memerlukan kesabaran kowt. bkn cm facebook tu ha. tgk-tgk da beratus-ratus yg folo kte kn. blog ni nk dpt follower sorg sehari pown susah. entry kne mantap. kne menarik minat manusia zaman 2020. hai lah! mungkin aku perlu meningkatkan skill menulis dan idea juga skill OMT101 (subjek information skill mse diploma dlu). xpela. slow-slow kayuh wahai rizz. 

nk jadi mcm bro ben sgt la perit usahanya. tp aku sgt puas ati bile bce entry dorg. kurang stress otak aku bile bce entry dowg. usaha utk aku lakukan skunk ni adalah menulis entry yg meLEGAkan otak readers bile dowg bce blog aku ni ha. xpyh nk digest otak byk sgt mcm mendengar lecturer subjek network aku mengajar bile readers bce blog aku. bole ke aku ni? mungkin satu ari nanti. doakan ye para blogger! 

3 comments:

Cik Fia said...

gud luck!

GadisARMY said...

thnx! -)

En Hazwan & Cik Syazz said...

Hi
Kami da tkr nama dari http://photosnapproduction.blogspot.com
kepada nama baru kami
http://thecoklatcelup.blogspot.com
harap korang yang follow kami
add new URL kami kat dashboard blog and
juz tekan add kat kiri bawah
dan letak URL baru kami
Sekian ;)

SuGaR oF mY LiFe!

Daisypath Anniversary tickers